Здоров’я на тарілці: запечена тріска з овочами для ідеального обіду
Соковито, ароматно, легко!

Здоров’я на тарілці: запечена тріска з овочами для ідеального обіду/Фото: przepisy.pl
Цей рибний рецепт, який поєднує смак моря і затишок. Він нагадає вам про те, як гарно проводити обід неспішно та в контакті з собою.
До цієї страви можна додавати різноманітні соуси та зелень. Таким чином ви доведете її до ідеалу та адаптуєте до своїх смаків.
Що треба:
- філе тріски - 600 грамів
- Майонез - 4 столові ложки
- Приправа грубого помелу для птиці та морепродуктів - 2 столові ложки
- Діжонська гірчиця - 1 чайна ложка
- терта цедра 1 лимона
- песто з сушених помідорів - 1 столова ложка
- петрушка - 1 пучок
- морква - 1 штука
- кабачки - 1 штука
- червоний перець - 1 штука
- стебло селери - 1 штука
- червона цибуля - 2 штуки
- оливкова олія - 2 столові ложки
Приготування:
У мисці змішайте майонез з гірчицею, цедрою лимона, песто та подрібненою петрушкою. Філе риби помийте та висушіть на паперовому рушнику. Потім наріжте на менші порції та замаринуйте.
Наріжте всі овочі: моркву та кабачок наріжте півскибочками, перець та цибулю – дрібними шматочками, а селеру очистіть від волокон і наріжте на менші шматочки під кутом. Обсмажте овочі 2-3 хвилини на розігрітій сковороді з оливковою олією, приправте приправою. Перекладіть все у форму для запікання.
Викладіть шматочки маринованої риби на овочі. Поставте страву в розігріту до 180 градусів Цельсія духовку та випікайте 8-10 хвилин (залежно від товщини вирізки). Подавайте одразу після випікання.
Раніше ми писали, як приготувати бефстроганов за 15 хвилин.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!