ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачніше і в рази дешевше, ніж у ресторані: готуємо ніжний грибний крем-суп

Різне 16:30 - 01 червня 2025

Це елементарно просто

Смачніше і в рази дешевше, ніж у ресторані: готуємо ніжний грибний крем-суп

Готуємо ніжний грибний крем-суп/Фото: pexels

Крем-суп з грибами — це смачна та поживна страва, яка відмінно підійде як на обід, так і на вечерю в холодну пору року. Він має ніжний смак та аромат грибів, поєднаний з ніжністю кремової основи.

Інгредієнти:

  • 20 г вершкового масла
  • 1 цибуля
  • 1 морква
  • 300 г печериць
  • сіль, перець, сухий часник
  • гаряча вода
  • 1 ст.л борошна
  • 100 мл 15-20% вершків
  • петрушка

Приготування:

Цибулю та моркву дрібно нарізаємо. У каструлю відправляємо шматочок вершкового масла, розтоплюємо та обсмажуємо спочатку цибульку, а потім додаємо моркву. Далі додаємо нарізані печериці, солимо, перчимо та обов’язково додаємо сухий часник. Цю страву обов’язково готуємо в каструлі з товстим дном. Заливаємо гарячою водою, вона має покрити овочі як на відео, перемішуємо та додаємо 1 ст.л борошна. Загущуємо суп декілька хвилин на не високому вогні та додаємо гарячі вершки. Доводимо до кипіння та знімаємо з вогню. За допомогою блендера подрібнюємо суп до однорідної, кремової текстури. Готову страву прикрашаємо дрібно нарізаною петрушкою, підсмаженими шматочками печериць та вершками.

Ситно, смачно та з доступних інгредієнтів: готуємо картопляний рулет з фаршем

Джерело: pollicooking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин