Солодка магія вдома: готуємо Рафаелло, які під силу навіть дітям
Легкий рецепт

Солодка магія вдома: готуємо Рафаелло, які під силу навіть дітям / Фото: Getty Images
З кожним роком ціна улюблених цукерок зростає, але є гарна новина – ви легко можете приготувати їх вдома самостійно. Сьогодні поділимося рецептом домашніх Рафаелло в класичному варіанті. Це ідеальний десерт до святкового столу або як смачний подарунок для близьких.
Деталі
Інгредієнти:
- 250 г вершкового масла (м’якого)
- 1 банка згущеного молока
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 100 г очищеного мигдалю
- 350 г кокосової стружки
Інструкція приготування:
- Збивання крему:
М’яке вершкове масло збийте до білого пишного стану. Додавайте згущене молоко порціями, продовжуючи збивати. - Додавання аромату:
Вмішайте ванільний цукор та 250 г кокосової стружки. Перемішайте до однорідності. Накрийте масу і поставте в холодильник на 12 годин. - Підготовка мигдалю:
Залийте мигдаль окропом на 1 хвилину, потім одразу помістіть у крижану воду. Зніміть шкірку, а очищені горішки підсушіть у духовці при 140°C (не давайте підрум’янитися). - Формування цукерок:
З охолодженої маси сформуйте кульки, вкладаючи в центр по одному горішку. Обваляйте у решті стружки (приблизно 100 г). - Остаточне охолодження:
Готові цукерки зберігайте в холодильнику до подачі.
Порада: Якщо маса надто рідка, додайте трохи сухого молока, подрібненого мигдалю або більше стружки.
Джерело:
META
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні