Німецький секрет: як картопля стає зіркою салату, і чому це варто спробувати!
Цей салат стане чудовим гарніром або самостійною, поживною стравою

Справжній смак Німеччини: класичний рецепт картопляного салату/Фото: кадр з відео
Приготуйтеся розвіяти всі стереотипи про "звичайні" салати! Сьогодні ми поринемо у світ німецької кухні та навчимося готувати класичний картопляний салат, який здивує вас своїм насиченим смаком та ситністю.
Забудьте про звичне листя салату – головними зірками цієї страви стануть ніжна картопля, хрусткий бекон та ароматна цибуля. Цей салат стане чудовим гарніром до будь-якого м'яса або самостійною, поживною стравою.
На відміну від американських картопляних салатів на основі майонезу, німецький картопляний салат заправляється оцтовою заправкою. Зазвичай його подають теплим, але і прохолодним він буде смачним.
Рецепт німецького картопляного салату: інгредієнти
- Картопля
- Бекон
- Цибуля
- Оцет
- Цукор
- Приправи і трави
Спосіб приготування німецького картопляного салату:
- Відваріть, злийте воду й остудіть нарізану кубиками та очищену картоплю.
- Обсмажте бекон на сковороді, потім обсмажте цибулю в жирі від бекону.
- Додайте оцет, цукор, воду, сіль, перець і доведіть до кипіння.
- Додайте в киплячу рідину картоплю і ½ бекону.
- Коли картопля прогріється, перекладіть її на тарілку.
- Прикрасьте беконом, що залишився, і петрушкою.
Усі люблять солодке. Але не усі люблять зайвий цукор й зайві калорії. Тому нижче ми поділимося рецептом десерту, який перетворює яблука в солодкий шедевр, але не змушує вас сумувати через те, що з'їли забагато. Цей кремовий карамельно-сирний діп дуже легко готується й одразу робіть дві порції, тому що він одразу зникає зі столу.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!