ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Поповнюємо меню: кесадилья з фаршем та овочами

Рецепти 09:28 - 24 лютого 2024

За екзотичною назвою ховається ідеальний варіант сніданку чи перекусу

Кесадилья з фаршем та овочами

Кесадилья з фаршем та овочами /Фото: Bing

Кесадилья – традиційна страва мексиканської кухні з тортильї (лаваша) та різних начинок. Спочатку її готувала тільки з сиром, та далі різновид начинок став просто вражати. Ми готуватимемо кесадилью за відеорецептом фудблогера Іриски Дімітрової з її варіантом начинки з фаршу та овочів.

Інгредієнти:

  • 4-5 шт тортильї (круглого плотного лаваша)
  • 500 г телячого фаршу
  • 2-3 ст л олії
  • 0,5 цибулини
  • 1 невеликий болгарський перець
  • 80-100 г консервованої кукурудзи
  • 4 ст л томатного соусу
  • +/-0,5 ч л солі (за смаком)
  • 1/3 ч л чорного перцю
  • 0,5 ч л копченої паприки
  • 1/4 ч л гострого перцю (регулюйте за смаком)
  • 2-3 зуб часнику
  • ~200 г сиру

Начинка:

  1. На сковороду додаємо олію, розігріваємо і додаємо фарш і цибулю. Обсмажуємо до золотистості.
  2. Додаємо болгарський перець і тушимо 2 – 3 хвилини.
  3. Потім додаємо кукурудзу, томатний соус, сіль, перець, паприку, гострий перець і часник.
  4. Тушимо декілька хвилин.

Приготування:

  1. Беремо тортилью або вирізаємо круги з лаваша. Лаваш краще брати не тонкий, щоб не рвався.
  2. Збираємо кесадилью: на половинку лаваша викладаємо натертий сир, зверху рівномірно розподіляємо начинку (не доходячи 1-1,5 см до країв), зверху знов сир.
  3. Накриваємо 2-ю половинку лаваша.
  4. Смажимо кесадильї на малому вогні з обох сторін до золотистості.
  5. Готові кесадильї розрізаємо на 3 — 4 частини.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом запеченого з беконом камамберу.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин