Поповнюємо меню: кесадилья з фаршем та овочами
За екзотичною назвою ховається ідеальний варіант сніданку чи перекусу

Кесадилья з фаршем та овочами /Фото: Bing
Кесадилья – традиційна страва мексиканської кухні з тортильї (лаваша) та різних начинок. Спочатку її готувала тільки з сиром, та далі різновид начинок став просто вражати. Ми готуватимемо кесадилью за відеорецептом фудблогера Іриски Дімітрової з її варіантом начинки з фаршу та овочів.
Інгредієнти:
- 4-5 шт тортильї (круглого плотного лаваша)
- 500 г телячого фаршу
- 2-3 ст л олії
- 0,5 цибулини
- 1 невеликий болгарський перець
- 80-100 г консервованої кукурудзи
- 4 ст л томатного соусу
- +/-0,5 ч л солі (за смаком)
- 1/3 ч л чорного перцю
- 0,5 ч л копченої паприки
- 1/4 ч л гострого перцю (регулюйте за смаком)
- 2-3 зуб часнику
- ~200 г сиру
Начинка:
- На сковороду додаємо олію, розігріваємо і додаємо фарш і цибулю. Обсмажуємо до золотистості.
- Додаємо болгарський перець і тушимо 2 – 3 хвилини.
- Потім додаємо кукурудзу, томатний соус, сіль, перець, паприку, гострий перець і часник.
- Тушимо декілька хвилин.
Приготування:
- Беремо тортилью або вирізаємо круги з лаваша. Лаваш краще брати не тонкий, щоб не рвався.
- Збираємо кесадилью: на половинку лаваша викладаємо натертий сир, зверху рівномірно розподіляємо начинку (не доходячи 1-1,5 см до країв), зверху знов сир.
- Накриваємо 2-ю половинку лаваша.
- Смажимо кесадильї на малому вогні з обох сторін до золотистості.
- Готові кесадильї розрізаємо на 3 — 4 частини.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом запеченого з беконом камамберу.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні