Легко, швидко, смачно: секрети ідеального тіста для вареників
Страва прийдеться до смаку і дорослим, і малим

Ідеальне тісто для вареників / Фото: timolina/Freepik
Вареники ─ це не просто страва, це синонім домашнього затишку, тепла та любові. Але щоб вареники дійсно вдалися, важливо правильно приготувати тісто. Ідеальним рецептом поділилася блогерка-мільйонниця Олена Мандзюк.
Деталі
Інгредієнти:
- 350 г борошна
- 2 жовтки
- 6 г солі
- 6 г цукру
- 150 г гарячої води (80 градусів)
Приготування:
- Змішайте борошно, сіль, цукор у мисці. Додайте жовтки та перемішайте. Поступово влийте гарячу воду, постійно перемішуючи ложкою.
- Коли тісто стане однорідним, вимішуйте його руками протягом 5-7 хвилин.
- Накрийте тісто харчовою плівкою та поставте в холодильник на 30 хвилин.
- Розкачайте тісто тонким шаром (близько 2 мм).
- Виліпіть вареники з вашою улюбленою начинкою.
Також ми ділилися відеорецептом салату з буряка та бринзи.
Джерело:
Олена Мандзюк
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні