ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як приготувати нетривіальний сніданок: порада нутриціолога

Рецепти 17:25 - 11 липня 2021

Чим розбавити нудну яєчню

а иа и

Фото: Unsplash/Автор Uwe Conrad

Один з найпопулярніших сніданків на наших столах — це яєчня та всілякі її варіацій на кшталт скрембла або омлета. А що може бути простіше, ніж розбавити її смак іншими компонентами. Нутриціолог Юлія Макаренкова радить додати в сніданок:

  • свіжий кабачок;
  • кейл, шпинат або мангольд;
  • зелений горошок (можна в заморожений).

Поєднання різних текстур їжі: важливо щоб хрустіло, а щось було м'яке. Фахівець радить додати спеції. Вони включать смакові рецептори язика.

Також Макаренкова пропонує не боятися поєднувати рослинний і тваринний білок в одному прийомі їжі.

Раніше повідомляли, лікар розповіла про проблему, яка підстерігає кожного, хто худне.

Також інформували, вчені знайшли ген, який викликає ожиріння.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин