Пісне печиво: дуже просте і смачне
Покроковий відеорецепт Пісне печиво

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін
Пісне печиво. Дуже просте і смачне, можна готувати не тільки в період посту.
Що треба:
- борошно - 350-400 г;
- крохмаль - 140 г;
- вода - 150-200мл;
- олія - 140 мл;
- цукор - 4-5 ст.л;
- сіль - 1/2 ч.л;
- розпушувач - 2 ч.л (з гіркою);
Для начинки:
- горіхи - 150г;
- цукор - 3-4 ст.л;
Приготування:
В просіяне борошно додаємо розпушувач, сіль, цукор і крохмаль. Перемішуємо. Додаємо олію і воду. Замішуємо тісто. Якщо тісто зарідке, підсипаємо трохи борошна, якщо затуге - додаємо води. Тісто має бути ніжне, не «забите». Розкачуємо пласт, посипаємо подрібненими горіхами і цукром. Завертаємо рулетом і розрізаємо на шайби. Викладаємо на деко застелене пергаментом і випікаємо при 180 градусах приблизно 20 хв. Смачного.
Джерело:
cook_julija_simonchuk
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні