ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Пісне печиво: дуже просте і смачне

Рецепти 11:16 - 18 червня 2024

Покроковий відеорецепт Пісне печиво

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін

Пісне печиво. Дуже просте і смачне, можна готувати не тільки в період посту.

Що треба:

  • борошно - 350-400 г;
  • крохмаль - 140 г;
  • вода - 150-200мл;
  • олія - 140 мл;
  • цукор - 4-5 ст.л;
  • сіль - 1/2 ч.л;
  • розпушувач - 2 ч.л (з гіркою);

Для начинки:

  • горіхи - 150г;
  • цукор - 3-4 ст.л;

Приготування:

В просіяне борошно додаємо розпушувач, сіль, цукор і крохмаль. Перемішуємо. Додаємо олію і воду. Замішуємо тісто. Якщо тісто зарідке, підсипаємо трохи борошна, якщо затуге - додаємо води. Тісто має бути ніжне, не «забите». Розкачуємо пласт, посипаємо подрібненими горіхами і цукром. Завертаємо рулетом і розрізаємо на шайби. Викладаємо на деко застелене пергаментом і випікаємо при 180 градусах приблизно 20 хв. Смачного.

Торт Смерекова хата: вибух смаку і дитячих спогадів.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин