Плов з горошком та перетертими помідорами: цікавий рецепт, який освіжить ваше меню
Страва дуже ніжна та приємна для шлунку

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний
Цей плов закохує в себе, адже він не тільки смачний, а й дуже гарний на вигляд.
Що треба:
- 160 г рису
- 250 г протертих помідорів
- 100 г горошку
- 2 перці
- 450 мл бульйону або води
- 350 г курячого філе
- сіль, спеції
- 2 зубчики часнику
- 1 цибулина
Приготування:
Дрібно наріжте цибулю та часник. Перець наріжте невеликими кубиками. Філе курячої грудки наріжте шматочками приблизно по 1 см.
Нагрійте оливкову олію у високій сковороді / каструлі. Обсмажте на ній нарізану кубиками цибулю. Додайте перець та курку і смажте ще 2
хвилини. Потім додайте спеції та часник і обсмажте. Наступними додайте рис і горошок, залийте томатами та бульйоном або водою.
Накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні приблизно 15 хв до готовності рису.
Раніше ми писали про те, як приготувати кабачкову піцу на сковороді.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!