Незвичайний спосіб приготування картоплі: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво
Фарширована картопля неймовірно смачна і проста у приготуванні

Фото: YouTube Вкусно, просто и бюджетно
Відомий кухар Ектор Хіменес-Браво поділився оригінальним способом приготування картоплі. Цей рецепт розкриває незвичайним чином смак звичного овоча, а приготування страви не вимагає особливих зусиль і інгредієнтів.
Для фаршированої картоплі вам знадобиться:
- картопля - 5 шт;
- помідор - 60 г;
- скибочки бекону - 400 г;
- зелена цибуля - 40 г;
- часник - 1 головка;
- жирні вершки - 50 мл;
- сир гауда або моцарелла - 50 г;
- пармезан - 20 г;
- гірчиця - 10 м.
Ретельно помийте картоплю, просушіть і загорніть її у фольгу. Запікайте картоплю 40 хвилин в духовці, розігрітій до 190 градусів. На деко до картоплі покладіть головку часнику, її потрібно пропекти 5 хвилин.
Тим часом приготуйте начинку: змішайте часник, нарізану цибулю і помідор, вершки, гірчицю і 50 грам сиру. Коли картопля запеклася, розріжте її навпіл і ложкою виберіть середину, щоб утворилося достатньо місця для начинки.
Покладіть у кожну половинку картоплі начинку і загорніть їх в скибочки бекону. Зверху посипте картоплю пармезаном і знову відправте її у духовку на 7-10 хвилин.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!