ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Нестаріюча класика: рецепт кексу з вишнею

Рецепти 21:42 - 22 липня 2024

Час приготувати смачненьке

Нестаріюча класика: рецепт кексу з вишнею

Рецепт кексу з вишнею / Фото: Pixabay

В міру солодкий та з приємною кислинкою.

Вам знадобиться:

  • Вишня без кісточки – 200 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 10 г
  • М'яке вершкове масло – 110 г
  • Цукор – 200 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Крем-сир Філадельфія – 50 г
  • Цедра половини лимона
  • Борошно – 200 г
  • Розпушувач – 10 г
  • Дрібка солі

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 170 градусів.
  2. Збийте міксером м'яке вершкове масло з цукром та ванільним цукром. По одному додайте яйця, щоразу ретельно збиваючи міксером.
  3. Додайте крем-сир і знову збийте міксером. В кінці додайте цедру лимона, розпушувач, сіль та борошно. Перемішайте.
  4. Додайте крохмаль до вишні, перемішайте і вмішайте в кексове тісто.
  5. Підготуйте форму для випічки: змастіть вершковим маслом і посипте легким шаром борошна. Вилийте тісто у форму.
  6. Випікайте кекс протягом 50-55 хвилин. Готовність перевіряйте шпажкою – якщо виходить сухою, кекс готовий.
  7. Вийміть кекс з форми, трохи охолодіть і за бажанням посипте цукровою пудрою.

Нещодавно ми ділилися рецептом коктейлю Віскі сауер.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин