Два в одному: готуємо капрезе з пастою і насолоджуємося неймовірним смаком
Страва готується легко, без якихось складних інгредієнтів або довгої метушні з продуктами на кухні

Покроковий рецепт капрезе з пастою / Фото: simplyrecipes.com
Це швидкий і простий рецепт, який можна використовувати як основну страву або гарнір, однаково смачний як у теплому, так і в охолодженому вигляді.
Інгредієнти
- 2 ст. л. + ½ ч. л. солі
- 450 г пасти фарфале
- ½ склянки оливкової олії
- 4 склянки чері-помідорів (приблизно 600 г)
- ½ ч. л. чорного перцю + додатково для подачі
- 3 ст. л. червоного винного оцту
- 230 г свіжої моцарели (кульки)
- 1 склянка свіжого базиліку
Спосіб приготування
- В каструлі закип'ятіть 4 літри води з 2 ст. л. солі, додайте пасту й варіть згідно з інструкцією, до стану аль денте (близько 10 хвилин). Злийте воду й перекладіть у велику миску.
- Поки паста вариться, нагрійте оливкову олію в сковорідці на середньому вогні. Додайте помідори, перець і ½ ч. л. солі. Смажте близько 3 хвилин, постійно помішуючи, доки помідори не почнуть розриватися. Додайте оцет і готуйте ще близько 6 хвилин, доки соус злегка загусне.
- Додайте помідорну суміш до пасти, перемішайте. Додайте моцарелу та базилік. За бажанням, посипте ще чорним перцем.
Цю пасту можна зберігати в холодильнику до 3 днів.
Також зверніть увагу на інший рецепт. Раніше ми розповідали про пряну локшину удон з овочами та яловичиною.
Джерело:
simplyrecipes.com
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні