ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Два в одному: готуємо капрезе з пастою і насолоджуємося неймовірним смаком

Рецепти 10:17 - 06 вересня 2024

Страва готується легко, без якихось складних інгредієнтів або довгої метушні з продуктами на кухні

Покроковий рецепт капрезе з пастою / Фото: simplyrecipes.com

Покроковий рецепт капрезе з пастою / Фото: simplyrecipes.com

Це швидкий і простий рецепт, який можна використовувати як основну страву або гарнір, однаково смачний як у теплому, так і в охолодженому вигляді.

Інгредієнти

  • 2 ст. л. + ½ ч. л. солі
  • 450 г пасти фарфале
  • ½ склянки оливкової олії
  • 4 склянки чері-помідорів (приблизно 600 г)
  • ½ ч. л. чорного перцю + додатково для подачі
  • 3 ст. л. червоного винного оцту
  • 230 г свіжої моцарели (кульки)
  • 1 склянка свіжого базиліку

Спосіб приготування

  1. В каструлі закип'ятіть 4 літри води з 2 ст. л. солі, додайте пасту й варіть згідно з інструкцією, до стану аль денте (близько 10 хвилин). Злийте воду й перекладіть у велику миску.
  2. Поки паста вариться, нагрійте оливкову олію в сковорідці на середньому вогні. Додайте помідори, перець і ½ ч. л. солі. Смажте близько 3 хвилин, постійно помішуючи, доки помідори не почнуть розриватися. Додайте оцет і готуйте ще близько 6 хвилин, доки соус злегка загусне.
  3. Додайте помідорну суміш до пасти, перемішайте. Додайте моцарелу та базилік. За бажанням, посипте ще чорним перцем.

Цю пасту можна зберігати в холодильнику до 3 днів.

Також зверніть увагу на інший рецепт. Раніше ми розповідали про пряну локшину удон з овочами та яловичиною.

Джерело: simplyrecipes.com

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин