Ніжний та оксамитовий смак: рецепт шоколадно-сирних кексів
Приготування десерту займе приблизно дві години

Фото: Pexels/Автор - Anastasia Zhenina
Шоколадно-сирні кекси ідеально підійдуть до кави або чаю. Завдяки правильному поєднанню інгредієнтів вони мають ніжний і оксамитовий смак.
Інгредієнти:
- Сир - 350 г;
- Какао-порошок - 2 ст.л;
- Розпушувач - 1 ч.л .;
- Вершкове масло - 120 г;
- Ізюм - 50 г.
- Борошно - 180 г;
- Цукор - 150 г;
- Яйця - 1 шт.
Приготування:
Крок 1. До однорідного стану розтерти сир з цукром.
Крок 2. У сир додати яйце та вершкове масло, потім потрібно ретельно перемішати.
Крок 3. У сирну масу висипати просіяне з розпушувачем борошно та все перемішати.
Крок 4. Отриману масу розділити на дві частини. В одну додати родзинки та перемішати. В іншу частину сиру додати какао-порошок і ще одну ложку цукру.
Крок 5. Розігріти духовку до 180 ° С.
Крок 6. Форми для кексу потрібно змастити вершковим маслом.
Крок 7. У форму викласти шоколадне тісто та розрівняти його.
Крок 8. Зверху викласти світле тісто та розрівняти.
Крок 9. У розігрітій духовці випікати кекси приблизно 45 хвилин.
Крок 10. Кексам дати охолонути та посипати цукровою пудрою.
Шоколадно-сирні кекси готові! Смачного!
Раніше ми поділилися класичним рецептом фаршированих перців.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!