Як у мами: рецепт ідеальної квашеної капусти
Перевірений рецепт квашеної капусти

Рецепт ідеальної квашеної капусти/Фото: istockphoto
Настав час квасити капусту, тому пропонуємо вам чудовий рецепт цієї страви. Багато господинь вважають, що квасити капусту складно, але цей рецепт зможе змінити таку думку.
Інгредієнти на 10 кг капусти:
- Сіль кам'яна - 100 г
- Перець горошком
- Лавровий лист
- Морква
- Яблука
До нашаткованої капусти додайте сіль.
Моркву натріть на крупній тертці, також можна додати і натертий буряк.
Всипте до капусти моркву, перець горошком, лавровий лист і добре "вибийте" все до того моменту, коли капуста пустить сік.
Утрамбуйте капусту в банки, зверху поставте яблуко і закрийте їх кришками.
Тримайте капусту так три дні в теплі, не забудьте банки поставити на тарілочки.
Якщо витече багато розсолу, влийте солону воду до капусти.
Відправте банки в темне прохолодне місце і через 20 днів можна куштувати капусту.
Ідеальна вечеря для осінніх вечорів: рецепт лінивої лазаньї.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!