ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Поласуйте смачним: сало, приготоване по-гуцульськи

Рецепти 20:15 - 10 грудня 2024

Готується 1-2 доби

Поласуйте смачним: сало, приготоване по-гуцульськи

Фото: pexels

Це сало чудово лягає на бутерброд. Його можна їсти з борщем, салатом та всім, чим вам подобається.

Що треба:

  • Кілограм сала без м'яса
  • Цибулиння
  • голівка часнику
  • Сіль, перець, лавровий лист

Приготування

Наріжте сало порційними шматками. Помістіть сало, чорний перець, перець духмяний, сіль і пару лаврових листів в каструлю, і варіть сало 20 хвилин. Дайте салу охолонути в росолі на добу. Це потрібно, щоб воно просолилося та набрало гарного кольору.

Після цього натріть гарно сало часником і перцем та заверніть у папір. Покладіть в холодильник ще на добу. Сало вийде смачне та дуже ніжне.

Раніше ми писали, як приготувати салат "Гавайський" з грудкою, ананасами та кукурудзою.

Джерело: Сookpad

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин