Поласуйте смачним: сало, приготоване по-гуцульськи
Готується 1-2 доби

Фото: pexels
Це сало чудово лягає на бутерброд. Його можна їсти з борщем, салатом та всім, чим вам подобається.
Що треба:
- Кілограм сала без м'яса
- Цибулиння
- голівка часнику
- Сіль, перець, лавровий лист
Приготування
Наріжте сало порційними шматками. Помістіть сало, чорний перець, перець духмяний, сіль і пару лаврових листів в каструлю, і варіть сало 20 хвилин. Дайте салу охолонути в росолі на добу. Це потрібно, щоб воно просолилося та набрало гарного кольору.
Після цього натріть гарно сало часником і перцем та заверніть у папір. Покладіть в холодильник ще на добу. Сало вийде смачне та дуже ніжне.
Раніше ми писали, як приготувати салат "Гавайський" з грудкою, ананасами та кукурудзою.
Джерело:
Сookpad
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні