Святковий салат: кожному варто приготувати на стіл
Покроковий відеорецепт приготування Святковий салат

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Святковий салат. Зберігаємо і готуємо до свята.
Що треба:
- картопля варена - 2-3 шт;
- тунець - 160 - 200г;
- яйця - 4-5 шт;
- крабові полички - 200 г;
- цибуля - 1 шт;
- сир твердий - 150 г;
- сіль, перець - за смаком;
- майонез;
- зелень.
Приготування:
Викладаємо шарами відварену картоплю (потерту на велику тертку), тунець, мариновану цибулю, білок яйця потертий на дрібну тертку, порізані крабові палички. Шар з крабовими паличками змащуємо краще майонезом. Далі потертий сир і жовток яйця. Кількість майонезу між шарами регулюємо за власним смаком. Солимо, перчимо в процесі, за смаком. Даємо салату постояти 2 години в холодильнику і смачного.
Джерело:
cook_julija_simonchuk
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні