Курячий рамен: як приготувати японський суп
Приготуйте у себе на кухні всесвітньо відомий суп

Рецепт рамена з куркою/Фото: Pexels
Рамен - це популярний японський суп з локшиною. Приготувавши таку страву на своїй кухні, ви точно здивуєте рідних.
Інгредієнти:
- Курячий бульйон – 4 склянки;
- Куряче філе – 2 шт.;
- Соєвий соус – 3 ст.
- Локшина рамен - 400 г;
- Яйця – 2 шт;
- Сіль на свій смак;
- Зелена цибуля або подрібнена петрушка;
- Насіння кунжуту.
Приготування:
- У великій ємності доведіть до кипіння бульйон та додайте соєвий соус.
- Потім зменшіть температуру до середньої та додайте куряче філе. Протягом п'яти хвилин прокип'ятіть усі інгредієнти, потім дістаньте м'ясо та відставте трохи охолонути. Після цього подрібніть його і покладіть назад у каструлю.
- У суп додайте локшину та варіть 5 хвилин. Після додайте сіль.
- В окремій каструлі варіть два яйця протягом 10 хвилин. Коли вони будуть готові, очистіть їх і розділіть навпіл.
- Тонкими смужками наріжте капустяне листя і додайте в бульйон приблизно на 30 секунд.
- Подавайте в мисках із половиною яйця на кожну порцію. Можна прикрасити дрібно нарізаною цибулею або петрушкою та кунжутом.
Рамен готовий! Смачного!
Раніше ми поділилися рецептом галицького штруделю з вишнею та горіхами.
Джерело:
Meta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні