Легка та швидка закуска: рецепт гніздечок із рибною начинкою
Неймовірна смакота для вашого столу!

Рецепт закуски з рибою. Фото: Pixabay/Автор-Robert Owen-Wahl
Вам набридли страви з м'ясом, хочеться чогось незвичного на вечерю? Гайда готувати разом красиві гніздечка з рибною начинкою. Записуйте рецепт!
Інгредієнти для приготування гніздечок із рибою:
- 300 г. хека;
- 200 г. багету;
- 40 г. ріпчастої цибулі;
- 50 г. твердого сиру;
- 70 мл. молока;
- 50 г. майонезу;
- свіжий кріп;
- 1 ст.л. рослинної олії;
- сіль та чорний перець за смаком.
Як готувати гніздечка з рибою:
- Рибу промиваємо під водою та ріжемо на шматочки. Після відправляємо її в кип’ячену воду та варимо у підсоленій воді 15 хвилин.
- Готову рибу виймаємо з каструлі та даємо охолонути.
- Потім ріжемо ріпчасту цибулю на кубики та смажимо до золотистого кольору.
- Зараз приступаємо до начинки. Видаляємо з риби всі кістки й відокремлюємо м’ясо від хребта.
- Філе риби додаємо до цибулі. Перчимо, солимо та перемішуємо. Потім до начинки додаємо дрібно нарізаний кріп та майонез. Знову все перемішуємо.
- Багет нарізаємо скибочками та змочуємо одну сторону в молоці. Потім робимо в центрі поглиблення за допомогою ложкою.
- Ще трішки і все буде готовo: викладаємо на багет рибну начинку. Твердий сир натираємо на тертці та посипаємо кожну скибочку.
- Гніздечка з рибою відправляємо в духовку на 15 хвилин. Закуску подаємо до столу гарячою.

Смачного!
Хочете приготувати щось солоденьке напередодні містичного свята Хеллоуїну? Тоді ловіть наш рецепт крові дракона, пальців відьми і запеченого мозку.
Також рекомендуємо спробувати старовинну українську традиційну страву - меживо з баклажанів.
Джерело:
Wona
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні