Цезар із куркою: рецепт популярного салату
Приготування страви не займе багато часу

Покроковий рецепт Цезаря з куркою/Фото: Pexels
Цезар сміливо можна назвати найпопулярнішим салатом. Існує безліч варіацій приготування цієї страви. Наприклад, хтось віддає перевагу м'ясу, а комусь подобається салат із морепродуктами. Редакція Meta.ua підготувала вам рецепт Цезаря з куркою.
Інгредієнти:
- Філе курки – 350 г;
- Помідори чері – 200г;
- Салат айсберг – 200 г;
- Хліб білий – 200 г;
- Пармезан – 70 г;
- Оливкова олія – 2 ст. л.;
- Сіль, перець – до смаку.
Інгредієнти для соусу:
- Яйце куряче - 1 шт;
- Оливкова олія – 50 г;
- Часник – 1 зубець;
- Гірчиця діжонська - 1 ч. л.;
- Лимонний сік - 1 ч. л.;
- Сіль, спеції – до смаку.
Приготування:
- Соус: усі інгредієнти збийте блендером до однорідної консистенції. Додайте спеції та перемішайте.
- М'ясо посипте спеціями з двох сторін і обсмажте на оливковій олії. Після приготування розріжте на маленькі слайси.
- Подрібніть руками листя салату. Чері розріжте навпіл.
- На невеликі шматочки поріжте хліб, полийте оливковою олією, посипте травами і надішліть духовку запікатися. Також ви можете обсмажити хліб на сковороді.
- У глибоку ємність додайте всі інгредієнти, заправте соусом та посипте пармезаном.
Салат готовий! Смачного!
Раніше ми поділилися рецептом лазаньї болоньєзе з соусом бешамель.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні