Смак дитинства: рецепт заварного тістечка
Приготуйте французький десерт у себе на кухні

Як приготувати заварне тістечко/Фото: irisecka.livejournal for Pinterest
Всім знайомий цей десерт, проте мало хто вирішується приготувати його у себе на кухні. Цей вид тістечок настільки популярний, що практично в будь-якому кафе ви зможете скуштувати такі ласощі з чашкою кави або чаю. Редакція Meta.ua підготувала для вас рецепт заварного тістечка.
Інгредієнти:
- Борошно - 170 г;
- Вода – 250 г;
- Яйця – 3-4 шт.;
- Цукор – 3 ст.
- Вершкове масло – 125 г;
- Сіль.
Приготування:
- Доведіть воду до кипіння, потім додайте цукор, сіль та вершкове масло.
- У каструлю з водою необхідно поступово висипати борошно і варити 2-3 хвилини.
- Зніміть з вогню та остудіть до теплого стану.
- Потім необхідно додавати по 1 яйцю, поки тісто не стане, як дуже густа сметана.
- Невеликою кількістю води намочіть лист, і за допомогою кондитерського шприца викладіть тісто.
- Відправляємо майбутні тістечка у духовку випікатися на 45 хвилин знизу та на 5 хв зверху.
- Приготування крему: збийте молоко згущене з вершковим маслом.
- Тістечка остудити і за допомогою шприца потрібно начинити кремом.
Заварне тістечко готове! Смачного!
Раніше ми поділилися рецептом тюфтель з рисом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні