ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Відкрийте для себе новий смак: легкий рецепт стейку з цвітної капусти від шеф-кухаря

Рецепти 10:26 - 10 грудня 2021

Ця страва буде до смаку навіть тим, хто не любить цвітну капусту

Відкрийте для себе новий смак: легкий рецепт стейку з цвітної капусти від шеф-кухаря

Легкий та корисний рецепт стейку з цвітної капусти від шеф-кухаря/фото: Alesia Kozik/Pexels

Цвітна капуста – продукт, який багатий поживними речовинами й надзвичайно корисний для організму, але його смак багатьом не подобається, тому цей овоч несправедливо непопулярний в Україні.

Ми поділимось рецептом, який не лише зробить стейк з цвітної капусти незабутньо смачним, але й збереже усі корисні властивості цього овочу.

Інгредієнти

  • Головка цвітної капусти — 250−300 г
  • Вершки 30% — 100 мл
  • Буряковий фреш — 20 г
  • Пармезан — 20 г
  • Сік юдзу — 10 г
  • Лист пак-чой — 1 лист
  • Сухарі тонкацу — 20 г
  • Броколі — 30 г
  • Оливкова олія — 20 г
  • Сіль, перець — за смаком

Спосіб приготування

  1. Очистіть капусту та варіть у киплячі воді 7 хвилині. Відваріть броколі 2 хвилини.
  2. Наріжте капусту на стейки товщиною 3-4 сантиметри та викладіть на деко.
  3. Полийте капусту оливковою олією та запікайте в духовці 12 хвилин при температурі 180 градусів.
  4. Для приготування соусу прокип'ятіть вершки. Додайте до них натертий пармезан, сік юдзу, буряковий фреш, та сіль з перцем і перемішайте.
  5. Викладіть на тарілку стейк, полийте соусом, посипте сухарями тонкацу та покладіть зверху броколі і лист пак-чой. Смачного!

Раніше ми поділилися рецептами незвичайних страв із гречки.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин