"Мімоза" з грушею: незвичайний рецепт популярного салату
Цей інгредієнт відкриє новий смак страви

Незвичайний рецепт салату "Мімоза" з грушею/Фото: скріншот з відео
Якщо хочете нових смакових відчуттів, тоді пропонуємо приготувати знаменитий салат "Мімоза" з грушею. Цей фрукт зробить страву ніжнішою та соковитішою.
Також можна замість консервованого лосося або тунця використати відварне філе сьомги, форелі або лосося. "Мімоза" з грушею відмінно підійде для білого сухого або ігристого вина.
Основні інгредієнти для приготування салату "Мімоза"
- Філе сьомги 250 г
- Яйця 4 шт.
- Груша 1шт.
- Сир твердий 100 г
- Майонез 200 г
- Сіль за смаком
Як приготувати салат "Мімоза" з грушею
Крок №1. Відваріть яйця у круту. Відваріть рибне філе у підсоленій воді з додаванням лаврового листа та 2-3 шт. перцю горошком. Або ж використовуйте консервовану рибу.
Крок №2. В окремі миски натріть сир та грушу без шкірки. У відварених яйцях відокремте білки від жовтків. Розімніть готове рибне філе або консерви вилкою.
Крок №3. Підготуйте плоску тарілку чи салатницю. Викладіть салат шарами:
- терті білки 2 яєць
- тертий сир
- половину рибного філе або половину консервованої риби
- шар майонезу
- терту грушу
- терті жовтки 4 яєць
- тертий сир
- залишки риби
- шар майонезу
- терті білки яєць
Крок №4. Прикрасьте верхівку салату "капюшоном" із жовтків. Кількість визначайте на свій смак.
Порада: перед подачею салат краще поставити в холодильник на годину.
Страва готова! Смачного!
Раніше ми писали рецепт неймовірно смачних рисово-овочевих котлет.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!