ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Хрумкі нагетси в духовці: покроковий рецепт

Рецепти 11:08 - 31 січня 2022

Завдяки тому, що нагетси готуватимуться в духовці, їх можна давати навіть маленьким дітям

нагетси

Рецепт курячих нагетсів/Фото: smak.ua for Pinterest

Нагетси - це улюблена страва багатьох, адже їх зручно їсти навіть на ходу. Саме тому їх так часто можна зустріти у фаст-фудах. Найчастіше вони готуються у фритюрі, оскільки вважають, що саме так і можна створити хрустку скоринку. Але ми підготували для вас рецепт курячих нагетсів у духовці. Таку страву можна подавати навіть дітям.

Читайте також: правильний рецепт українського борщу

Інциденти:

  • Куряча грудка – 500 г;
  • Борошно;
  • Яйця – 3 шт.;
  • Панірувальні пластівці;
  • Сіль, італійські трави та перець – за смаком.

Приготування:

Крок 1. Наріжте грудку на невеликі шматочки.

Крок 2. Замаринуйте спеціями м'ясо і залиште його на 20-30 хвилин.

Крок 3. У невеликі ємності насипте борошно, збиті яйця та панірувальні пластівці.

Крок 4. Тепер кожен шматочок курки по черзі обвалюйте:

  • борошно;
  • яйце;
  • борошно;
  • яйце;
  • панірувальні пластівці.

Крок 5. Застеліть лист пергаментним папером і викладайте нагетси.

Крок 6. Випікайте нагетси 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Смачного!

Раніше співачка Оля Полякова у власному кулінарному шоу "Королева кухні" розповіла, як приготувати моцареллу. Артистка поділилася особистим рецептом виготовлення м'якого сиру в домашніх умовах.

Джерело: Meta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин