Хрумкі нагетси в духовці: покроковий рецепт
Завдяки тому, що нагетси готуватимуться в духовці, їх можна давати навіть маленьким дітям

Рецепт курячих нагетсів/Фото: smak.ua for Pinterest
Нагетси - це улюблена страва багатьох, адже їх зручно їсти навіть на ходу. Саме тому їх так часто можна зустріти у фаст-фудах. Найчастіше вони готуються у фритюрі, оскільки вважають, що саме так і можна створити хрустку скоринку. Але ми підготували для вас рецепт курячих нагетсів у духовці. Таку страву можна подавати навіть дітям.
Читайте також: правильний рецепт українського борщу
Інциденти:
- Куряча грудка – 500 г;
- Борошно;
- Яйця – 3 шт.;
- Панірувальні пластівці;
- Сіль, італійські трави та перець – за смаком.
Приготування:
Крок 1. Наріжте грудку на невеликі шматочки.
Крок 2. Замаринуйте спеціями м'ясо і залиште його на 20-30 хвилин.
Крок 3. У невеликі ємності насипте борошно, збиті яйця та панірувальні пластівці.
Крок 4. Тепер кожен шматочок курки по черзі обвалюйте:
- борошно;
- яйце;
- борошно;
- яйце;
- панірувальні пластівці.
Крок 5. Застеліть лист пергаментним папером і викладайте нагетси.
Крок 6. Випікайте нагетси 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!
Раніше співачка Оля Полякова у власному кулінарному шоу "Королева кухні" розповіла, як приготувати моцареллу. Артистка поділилася особистим рецептом виготовлення м'якого сиру в домашніх умовах.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!