ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як у школі: рецепт коржиків з радянських їдалень

Рецепти 11:27 - 07 лютого 2022

Цю випічку обожнюють майже всі, хто ходили до школи у дев'яностих та на початку 2000-х років

Смак ностальгії: класичний рецепт коржиків з радянських їдалень

Як у школі: класичний рецепт коржиків з дев'яностих/Скриншот з відео на YouTube

Ми підготували для вас цікавий рецепт із смаком ностальгії. Легендарні коржики з їдалень радянських шкіл можна приготувати самостійно й порадувати своїх однолітків смаколиками з дитинства.

Читайте також: як приготувати м'ясний хліб

Як приготувати класичні коржики з дитинства

Інгредієнти

  • Масло – 100 г
  • Цукор-пісок – 100 г
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Борошно – 400 г
  • Розпушувач тіста – 10 г
  • Молоко – 100 мл
  • Сіль – за смаком
  • Ванілін – за смаком

Спосіб приготування

  1. Розімніть масло (можна замінити маргарином) виделкою та змішайте з цукром.
  2. Додайте яйце і перемішайте все міксером або вінчиком.
  3. Розпушувач змішайте з ваніліном і молоком та додайте до інших інгредієнтів. Половину борошна висипте у тісто, а половину на стіл.
  4. Замісіть тісто, щоб воно було м'яким та еластичним.
  5. Розкатайте тісто, щоб воно було товщиною приблизно 7 міліметрів й виріжіть коржики склянкою або формою для кексів.
  6. Випікайте коржики у духовці при 180 градусах 15 хвилин. Смачного!

Раніше ми писали, як приготувати незвичайні закуски з морепродуктів на 14 лютого. Ми публікували рецепти ефектних та смачних холодних страв до Дня закоханих.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин