Як приготувати ідеальні тонкі млинці: простий рецепт
Готуємо тонкі млинці на молоці

Рецепт тонких млинців/ Фото: Рixabay
Кожна господиня знає, як готувати млинці, цю страву можна приготувати з простих інгредієнтів і вона дуже смачна. Розповідаємо, як приготувати тонкі та еластичні млинці.
Перед початком приготування необхідно дістати всі продукти з холодильника, вони мають бути кімнатної температури. Щоб млинці вийшли тонкими необхідно точно дотримуватись пропорції всіх інгредієнтів.
Також існує секрет, який дозволить приготувати ніжніші та рум'яні млинці: в них необхідно додати вершкове масло. Розповідаємо, як приготувати вдома тонкі млинці.
Читайте також: Як у школі: рецепт коржиків із радянських їдалень
Інгредієнти:
- молоко – 500 мл;
- яйця – 3 шт;
- борошно – 200 г;
- масло вершкове - 30 г;
- цукор – 30 г (2 ст. ложки);
- сіль – 2-3 г (1/2 ч. ложки).
Спосіб приготування
Розбийте яйця, додайте до них цукор із сіллю і добре перемішайте міксером або вилкою до повної розчинності цукру. Додайте до суміші 150 мл молока і просіяне борошно. Перемішайте тісто, щоб у ньому не було грудочок, і додайте вершкове масло та решту молока.
Необхідно сильно розігріти сковороду і перед смаженням першого млинця змастити її маслом. Черпаком наливайте тісто на сковороду і перевертайте млинці, коли потемніють края.
Раніше ми розповідали, як приготувати яблучний суп зі свининою. Ця стародавню страву готували наші предки. Завдяки незвичайному смаку цей суп знову повертається на наш стіл.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!