Джерело нежирного білка: дієтолог назвала рибу з високим вмістом Омега-3
Також дієтолог поділилася швидким та смачним рецептом

Дієтолог назвала корисну рибу з високим вмістом нежирних білків/Фото: Pexels
Дієтолог Катерина Толстікова назвала корисну рибу з високим вмістом нежирних білків. Вона може стати чудовою альтернативою лососю або тунцю.
Читайте також: продукти, які допоможуть захистити організм від хвороби Альцгеймера
Деталі
Дієтолог розповіла, що оселедець є смачною і доступною за ціною рибою. При цьому вона нутритивно цінна та легка у приготуванні.
Толстікова сказала:
Крім білка, оселедець містить багато інших ключових поживних речовин. Наприклад, жирних кислот Омега-3 в оселедця навіть більше, ніж у лососі чи тунці. Продукт - джерело безлічі мікроелементів, таких як вітаміну А, Д, К, вітаміну В12, фолієвої кислоти, калію, фосфору, селену та цинку
Також дієтолог поділилася швидким та смачним рецептом страви з оселедцем. Приготувати його можна за лічені хвилини.
Тост з оселедцем

Інгредієнти:
- хліб – два шматочки;
- хумус/вершкове масло – 10 г;
- оселедець – 70 г;
- буряк – 70 г;
- огірок – 30 г;
- цибуля ріпчаста – 30 г;
- зелень – 15-20 г.
Приготування
На сковороді підсушуємо шматочки хліба. Кільцями нарізаємо буряк, цибулю та огірок. Збираємо тост. Хліб намазуємо хумусом або олією, викладаємо філе оселедця, пару кілець буряка, цибулі, огірка та зелені. Накриваємо ще одним шматочком хліба. Страва готова.
Раніше ми розповіли, як зміцнити імунітет наприкінці весни. Ділимося корисними порадами, які захистять ваш організм наприкінці весни.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!