Як приготувати смачні вареники із заварного тіста з квашеною капустою
Ця страва порадує вас та ваших гостей

Вареники із заварного тіста з квашеною капустою/Фото: Pinterest/Автор: businessman.ru
Українські вареники можна приготувати з великою різноманітністю начинки. Цього разу ми пропонуємо вам приготувати найсмачніші вареники із заварного тіста з квашеною капустою.
Читайте також: як приготувати смачний майонез вдома
Інгредієнти (на 4 порції)
Для тіста:
- борошно пшеничне – 600 г;
- вода – 250 мл;
- яйця курячі – 2 штуки;
- олія соняшникова – 80 мл;
- сіль – на смак.
Для начинки:
- квашена капуста – 500 г;
- цибуля ріпчаста - 1 штука;
- олія соняшникова – 30 мл;
- перець чорний мелений – на смак;
- сіль – на смак.
Спосіб приготування
- Почніть з начинки. Відіжміть квашену капусту, промийте і подрібніть. Протушкуйте її близько 20 хвилин.
- Почистьте цибулю, подрібніть її та роздільно спасеруйте на маслі. Додайте цибулю в капусту, посоліть, поперчіть, перемішайте і смажте до рум'яності. Дайте начинці охолонути.
- Приступимо до тіста. Просійте борошно, а потім покладіть в миску 200 г борошна, яйця, олію, влийте гарячу воду і ложкою швидко збийте тісто. Після цього додайте борошно, яке залишилося і замісіть туге тісто.
- Розкотіть на присипаній борошном поверхні тонке тісто і виріжте його кружечками. На кожен з них покладіть начинку, з'єднайте краї, защипіть і сформуйте вареники. Закип'ятіть воду, посоліть і зваріть вареники до готовності. Смачного!
Раніше ми розповіли, як приготувати домашній сир всього за пів години. Цей рецепт врятує любителів сиру, адже для приготування знадобиться мінімум часу та інгредієнтів.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні