ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як приготувати смачні вареники із заварного тіста з квашеною капустою

Рецепти 12:47 - 06 травня 2022

Ця страва порадує вас та ваших гостей

Вареники

Вареники із заварного тіста з квашеною капустою/Фото: Pinterest/Автор: businessman.ru

Українські вареники можна приготувати з великою різноманітністю начинки. Цього разу ми пропонуємо вам приготувати найсмачніші вареники із заварного тіста з квашеною капустою.

Читайте також: як приготувати смачний майонез вдома

Інгредієнти (на 4 порції)

Для тіста:

  • борошно пшеничне – 600 г;
  • вода – 250 мл;
  • яйця курячі – 2 штуки;
  • олія соняшникова – 80 мл;
  • сіль – на смак.

Для начинки:

  • квашена капуста – 500 г;
  • цибуля ріпчаста - 1 штука;
  • олія соняшникова – 30 мл;
  • перець чорний мелений – на смак;
  • сіль – на смак.

Спосіб приготування

  1. Почніть з начинки. Відіжміть квашену капусту, промийте і подрібніть. Протушкуйте її близько 20 хвилин.
  2. Почистьте цибулю, подрібніть її та роздільно спасеруйте на маслі. Додайте цибулю в капусту, посоліть, поперчіть, перемішайте і смажте до рум'яності. Дайте начинці охолонути.
  3. Приступимо до тіста. Просійте борошно, а потім покладіть в миску 200 г борошна, яйця, олію, влийте гарячу воду і ложкою швидко збийте тісто. Після цього додайте борошно, яке залишилося і замісіть туге тісто.
  4. Розкотіть на присипаній борошном поверхні тонке тісто і виріжте його кружечками. На кожен з них покладіть начинку, з'єднайте краї, защипіть і сформуйте вареники. Закип'ятіть воду, посоліть і зваріть вареники до готовності. Смачного!

Раніше ми розповіли, як приготувати домашній сир всього за пів години. Цей рецепт врятує любителів сиру, адже для приготування знадобиться мінімум часу та інгредієнтів.

Джерело: Мeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин