Хрусткі слойки з ароматною полуницею: покроковий рецепт десерту
Ловіть смачний рецепт на літо

Рецепт слойок із полуницею. Фото: Домашні кухарі
Вже стартував сезон сововитої полуниці, тому радимо приготувати слойки з легким і хрустким листковим тістом. Це смакота незвичайна!
Інгредієнти:
- Листкове Тісто— 500 грам
- Полуниця— 300 грам
- Цукор — 100 грам
- Крохмаль — за смаком
- Жовток— 1 штука(для змазування)
Спосіб приготування:
- Розморозьте тісто при кімнатній температурі, вимийте ягоди, обірвіть хвостики. Якщо використовуєте крохмаль, то кожну ягідку добре обваляйте в ньому, перед тим, як покласти на тісто.
- Розкладіть тісто на столі, трохи розкачайте, тонким робити його не потрібно. За допомогою вирубок для печива робіть кружечки, половину кружечків залиште цілими, а в інших зробіть по центру отвору за допомогою вирубки "квіточку".
- Накрийте тісто з отворами. Вилочкою або зворотною стороною ножа притисніть край.
- Перенесіть слойки на пергамент, змастіть жовтком, присипте щедро цукром. Поставте в гарячу (220 градусів) духовку на 20 хвилин.
Cмачного вам!
Рекомендуємо приготувати млинцевий пиріг з м’ясом і рисом. Рецепт можете прочитати тут.
Джерело:
Домашние повара
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні