Рецепт красивого літнього пирога з малиною
Поки не скінчився сезон ягід, встигніть приготувати десерт

Як приготувати пиріг з малиною. Фото: Mariko
Сьогодні ми розповімо, як приготувати смачний та красивий тарт із малиною. Для рецепту використовуються два види ягід – приготовлені і свіжі, й саме це об'єднання ароматів дарує десерту особливий смак.
Інгредієнти для тарту з малиною:
- борошно 1 1/2 чашки
- сіль 1/2 чайної ложки
- цукор 2 столові ложки
- вершкове масло, нарізане 115 г
- яйце 1 шт.
- ванільний екстракт 1/2 чайної ложки
- крижана вода 1-2 столові ложки
Для начинки:
- малина 2 1/2 чашки
- цукор-1/4 склянки
- борошно 1 1/2 столові ложки
Для прикраси:
- свіжа малина 2 1/2 чашки
- цукрова пудра
Приготуйте також запечені з бринзою баклажани по-італійськи: рецепт страви

Як приготувати тарт із малиною:
- Для початку варто помістити в кухонний комбайн борошно, сіль, і цукор, добре перемішати. Далі додайте масло і збивайте близько 15 хвилин, щоб вийшла суміш, схожа на крихти.
- У маленькій мисці збийте яйце і ваніль. Потім поступово влийте це до решти інгредієнтів. Додайте воду у разі необхідності. Не треба перемішувати тісто більше 30 секунд.
- Перекладіть тісто у форму для пирога діаметром 28 см, сформуйте бортики. Поставте поки у холодильник, доки готується начинка.
- Потрібно розігріти духовку до 220 градусів С.
- У великій мисці змішайте цукор і борошно. Додайте 2 1/2 чашки свіжої малини і акуратно перемішайте.
- Вийміть корж з холодильника і рівномірно покрийте малиновою сумішшю. Поставте в духовку і випікайте протягом 15 хвилин. Далі слід зменшити температуру в духовці до 180 ° C і продовжувати випікати ще 30-35 хвилин. Вийміть пиріг із духовки і зверху прикрасьте ягодами.
- Присипте за потреби цукровою пудрою. Можна подавати зі збитими вершками або морозивом.
Смачного вам!
Рекомендуємо також приготувати запечену курятини у гранатовому соусі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!