ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Осіння інтерпритація кави: рецепт гарбузового латте

Рецепти 19:06 - 10 жовтня 2022

Напій виходить дуже насиченим та запашним

Осіння інтерпритація кави: рецепт гарбузового латте

Рецепт приготування гарбузового латте / Фото: Рexels

Холодними осінніми вечорами хочеться загорнутися в теплу ковдру та побалувати себе запашною горачою кавою. Тому пропонуємо приготувати смачне гарбузове латте.

Рецепт гарбузового латте на дві порції: основні інгредієнти

  • Газбуз – 50-100 грамів (в залежності від того, наскільки насичену каву ви хочете)
  • Кава еспресо – 200 мл
  • Молоко – 200 мл
  • Гвоздика сушена – 3 бутони
  • Мускатний горіх – дрібка
  • Кориця – за бажанням
  • Цукор – за смаком

Спосіб приготування гарбузового латте

  1. Очистити шматочок гарбуза від шкірки, дрібно порізати та відварити.
  2. Приготувати міцну каву без цукру.
  3. Підігріти молоко, додавши до нього гвоздику, дрібку мускатного горіха, цукор та корицю. Коли цукор розтане, а молоко добре нагріється, процідіть його та перелийте у ємність для збивання.
  4. Коли гарбуз повністю звариться, злити воду та додати його до молока. Збити все блендером до появи густої пінки.
  5. Налити в чашки спочатку молочно-гарбузову суміш, а вже потім тоненькою цівочкою каву.
  6. Перед вживанням змішати каву з гарбузовим молоком в склянці.

Гарбуз можна сміло назвати королем осені, адже саме у цю пору року він придатний до вживання. Існує безліч рецептів з гарбузом: від солоних страв і до солодких рецептів. Він зваблює своїм ніжним і водночас пряним смаком. Тому розказуємо, як приготувати запечений гарбузовий паштет. Його можна подавати як закуску або повноцінну страву.

Джерело: ОГО

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин