ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачне поєднання смаків: готуємо суп із фаршированого перцю

Рецепти 11:29 - 12 жовтня 2022

Страву можна посипати зверху тертим сиром та подати з грінками

Смачне поєднання смаків: готуємо суп із фаршированого перцю

Для холодних осінніх днів: рецепт супу із фаршированого перцю/Фото: Pexels

Поживна та смачна страва із фаршированого перцю. Спробуйте приготувати її для своєї сім'ї й вони неабияк здивуються.

Суп із фаршированого перцю: інгредієнти

  • Яловичий фарш — 500 г
  • Яловичий бульйон — 500 мл
  • Червоний болгарський перець — 1 шт
  • Жовтий болгарський перець — 1 шт
  • Зелений болгарський перець — 1 шт
  • Жовтий томат — 1 шт
  • Ріпчаста цибуля — 1 шт
  • Томатне пюре — 400 г
  • Рис — 300 г
  • Соняшникова олія — 2 ст.л
  • Сушений базилік, чебрець, орегано, сіль та чорний мелений перець — за смаком

Як приготувати суп із фаршированого перцю

  1. Наріжте овочі середніми кубиками.
  2. Обсмажте яловичий фарш у сковорідці протягом 10 хвилин. Викладіть на тарілку, застелену паперовим рушником.
  3. Додайте в сковорідку олію та всипте нарізані овочі. Тримайте на вогні до м'якості 3-5 хвилини. Додайте томатне пюре та готуйте ще декілька хвилин.
  4. Влийте в сковорідку бульйон та додайте спеції.
  5. Додайте яловичий фарш та готуйте на середньому вогні 5 хвилин постійно помішуючи. Зменште вогонь та накрийте страву кришкою, готуйте 20 хвилин.
  6. Додайте відварений рис та перемішайте. Подавайте суп із фаршированого перцю, прикрасивши базиліком. Смачного!

Раніше ми писали гречки у запеченому гарбузі.

Джерело: Мeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин