Смачне поєднання смаків: готуємо суп із фаршированого перцю
Страву можна посипати зверху тертим сиром та подати з грінками

Для холодних осінніх днів: рецепт супу із фаршированого перцю/Фото: Pexels
Поживна та смачна страва із фаршированого перцю. Спробуйте приготувати її для своєї сім'ї й вони неабияк здивуються.
Суп із фаршированого перцю: інгредієнти
- Яловичий фарш — 500 г
- Яловичий бульйон — 500 мл
- Червоний болгарський перець — 1 шт
- Жовтий болгарський перець — 1 шт
- Зелений болгарський перець — 1 шт
- Жовтий томат — 1 шт
- Ріпчаста цибуля — 1 шт
- Томатне пюре — 400 г
- Рис — 300 г
- Соняшникова олія — 2 ст.л
- Сушений базилік, чебрець, орегано, сіль та чорний мелений перець — за смаком
Як приготувати суп із фаршированого перцю
- Наріжте овочі середніми кубиками.
- Обсмажте яловичий фарш у сковорідці протягом 10 хвилин. Викладіть на тарілку, застелену паперовим рушником.
- Додайте в сковорідку олію та всипте нарізані овочі. Тримайте на вогні до м'якості 3-5 хвилини. Додайте томатне пюре та готуйте ще декілька хвилин.
- Влийте в сковорідку бульйон та додайте спеції.
- Додайте яловичий фарш та готуйте на середньому вогні 5 хвилин постійно помішуючи. Зменште вогонь та накрийте страву кришкою, готуйте 20 хвилин.
- Додайте відварений рис та перемішайте. Подавайте суп із фаршированого перцю, прикрасивши базиліком. Смачного!
Раніше ми писали гречки у запеченому гарбузі.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні