ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Яловичий фарш, консервовані томати та спеції: рецепт бургер-супу в духовці

Рецепти 11:06 - 25 жовтня 2022

Страва зберігається в холодильнику до одного тижня і з кожним днем стає тільки смачнішою

Яловичий фарш, консервовані томати та спеції: рецепт бургер-супу в духовці

Рецепт смачного та насиченого бургер-супу / Фото: скріншот з відео

Щоб приготувати незвичну страву на обід або вечерю, радимо вас спробувати бургер-суп. Він готується у довговарці або на повільному вогні в духовці. Страва зберігається в холодильнику до одного тижня і з кожним днем стає тільки смачнішою.

Бургер-суп з яловичим фаршем: інгредієнти

  • Яловичий фарш — 0.5 кг
  • Бульйон — 1 склянка
  • Цибуля — 1 шт.
  • Морква — 2 шт.
  • Селера, стебла — 2 шт.
  • Перець червоний солодкий — 1 шт.
  • Часник — 3 зубчики
  • Консервовані томати у власному соку — 450 г
  • Паста томатна — 2 ст. л.
  • Орегано сушене — 1 ч. л.
  • Вино сухе червоне — 1/2 склянки (за бажанням)
  • Олія соняшникова — за смаком
  • Сіль та перець — за смаком

Спосіб приготування бургер-супу в духовці:

  1. Для початку слід підготувати овочі. Очистіть та помийте часник, цибулю, моркву, селеру, болгарськи перець та подрібніть їх. Вийміть з банки томати та акуратно, у глибокій мисці, поріжте на кубики.
  2. Візьміть об’ємну ємність та розігрійте невелику кількість олії. Викладіть у посуд фарш, розімніть лопаткою та обсмажте з усіх боків.
  3. Після обсмажування перекладіть фарш на тарілку, застелену паперовими рушниками (вони вберуть зайвий м’ясний сік).
  4. У ємність, в якій обсмажувався фарш, викладіть цибулю, моркву, селеру та болгарський перець. Тушкуйте 5 хвилин на середньому вогні.
  5. Додайте томатну пасту та часник, протушкуйте до появи аромату.
  6. Всипте орегано, сіль та перець за смаком. Перемішайте та додайте останні інгредієнти — помідори та бульйон. За бажанням влийте пів склянки вина.
  7. Обережно перемішайте масу, скуштуйте її та за потреби доведіть до смаку приправами.
  8. Доведіть суп до кипіння у діховці, зменшіть вогонь і тушкуйте під кришкою ще 20 хвилин.

Насичений суп готовий! Смачного!

Поради для приготування бургер-супу:

  • Для приготування цього супу бажано використовувати каструлю з товстим дном або керамічну каструлю.
  • Подавайте суп гарячим, з французьким багетом або сухариками.
  • Якщо ви не маєте готового бульйону, замініть його бульйоном з кубиків або простою водою.

Раніше ми пропонували приготувати ніжний та ароматний крем-суп з пореєм, який зігріє вас у холодну осінь.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин