Яловичий фарш, консервовані томати та спеції: рецепт бургер-супу в духовці
Страва зберігається в холодильнику до одного тижня і з кожним днем стає тільки смачнішою

Рецепт смачного та насиченого бургер-супу / Фото: скріншот з відео
Щоб приготувати незвичну страву на обід або вечерю, радимо вас спробувати бургер-суп. Він готується у довговарці або на повільному вогні в духовці. Страва зберігається в холодильнику до одного тижня і з кожним днем стає тільки смачнішою.
Бургер-суп з яловичим фаршем: інгредієнти
- Яловичий фарш — 0.5 кг
- Бульйон — 1 склянка
- Цибуля — 1 шт.
- Морква — 2 шт.
- Селера, стебла — 2 шт.
- Перець червоний солодкий — 1 шт.
- Часник — 3 зубчики
- Консервовані томати у власному соку — 450 г
- Паста томатна — 2 ст. л.
- Орегано сушене — 1 ч. л.
- Вино сухе червоне — 1/2 склянки (за бажанням)
- Олія соняшникова — за смаком
- Сіль та перець — за смаком
Спосіб приготування бургер-супу в духовці:
- Для початку слід підготувати овочі. Очистіть та помийте часник, цибулю, моркву, селеру, болгарськи перець та подрібніть їх. Вийміть з банки томати та акуратно, у глибокій мисці, поріжте на кубики.
- Візьміть об’ємну ємність та розігрійте невелику кількість олії. Викладіть у посуд фарш, розімніть лопаткою та обсмажте з усіх боків.
- Після обсмажування перекладіть фарш на тарілку, застелену паперовими рушниками (вони вберуть зайвий м’ясний сік).
- У ємність, в якій обсмажувався фарш, викладіть цибулю, моркву, селеру та болгарський перець. Тушкуйте 5 хвилин на середньому вогні.
- Додайте томатну пасту та часник, протушкуйте до появи аромату.
- Всипте орегано, сіль та перець за смаком. Перемішайте та додайте останні інгредієнти — помідори та бульйон. За бажанням влийте пів склянки вина.
- Обережно перемішайте масу, скуштуйте її та за потреби доведіть до смаку приправами.
- Доведіть суп до кипіння у діховці, зменшіть вогонь і тушкуйте під кришкою ще 20 хвилин.
Насичений суп готовий! Смачного!
Поради для приготування бургер-супу:
- Для приготування цього супу бажано використовувати каструлю з товстим дном або керамічну каструлю.
- Подавайте суп гарячим, з французьким багетом або сухариками.
- Якщо ви не маєте готового бульйону, замініть його бульйоном з кубиків або простою водою.
Раніше ми пропонували приготувати ніжний та ароматний крем-суп з пореєм, який зігріє вас у холодну осінь.
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні