Смачно та вишукано: готуємо баклажани по-болгарськи
Для соусу можна використовувати готову томатну пасту

Швидко та смачно: рецепт баклажанів по-болгарськи/Фото: Pexels
Баклажани по-болгарськи чудово підійдуть для сімейної вечері. Смачне поєднання інгредієнтів здивує ваших близьких.
Баклажани по-болгарськи: інгредієнти
- Баклажан — 2 шт
- Помідори — 1 кг
- Зубчики часнику — 6 шт
- Моцарела — 200 г
- Тертий пармезан — 50 г
- Базилік — 30 г
- Оливкова олія — 200 мл
- Сіль — 1 ч.л
- Цукор — 1 ст.л
Як приготувати баклажани по-болгарськи
- Для приготування соусу очистіть помідори від шкірки та пропустіть через м'ясорубку.
- Дрібно наріжте зубчики часнику. Обсмажте їх в олії та додайте томатну суміш. Добре перемішайте.
- Додайте сіль, цукор та тримайте на маленькому вогні 30 хвилин.
- Викладіть обсмажені та холодні баклажани на деко. Полийте томатним соусом.
- Посипте моцарелою та пармезаном. Вилийте зверху залишки соусу.
- Запікайте 30 хвилин при температурі 180 градусів. Додайте базилік. Смачного!
Раніше ми писали як посмажити баклажани, не використовуючи занадто багато олії.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні