ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачно та вишукано: готуємо баклажани по-болгарськи

Рецепти 11:40 - 09 листопада 2022

Для соусу можна використовувати готову томатну пасту

Смачно та вишукано: готуємо баклажани по-болгарськи

Швидко та смачно: рецепт баклажанів по-болгарськи/Фото: Pexels

Баклажани по-болгарськи чудово підійдуть для сімейної вечері. Смачне поєднання інгредієнтів здивує ваших близьких.

Баклажани по-болгарськи: інгредієнти

  • Баклажан — 2 шт
  • Помідори — 1 кг
  • Зубчики часнику — 6 шт
  • Моцарела — 200 г
  • Тертий пармезан — 50 г
  • Базилік — 30 г
  • Оливкова олія — 200 мл
  • Сіль — 1 ч.л
  • Цукор — 1 ст.л

Як приготувати баклажани по-болгарськи

  1. Для приготування соусу очистіть помідори від шкірки та пропустіть через м'ясорубку.
  2. Дрібно наріжте зубчики часнику. Обсмажте їх в олії та додайте томатну суміш. Добре перемішайте.
  3. Додайте сіль, цукор та тримайте на маленькому вогні 30 хвилин.
  4. Викладіть обсмажені та холодні баклажани на деко. Полийте томатним соусом.
  5. Посипте моцарелою та пармезаном. Вилийте зверху залишки соусу.
  6. Запікайте 30 хвилин при температурі 180 градусів. Додайте базилік. Смачного!

Раніше ми писали як посмажити баклажани, не використовуючи занадто багато олії.

Джерело: Мeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин