Рецепт старовинної української кухні: готуємо салат "Таратута"
Цей салат готується з простих інгредієнтів, які є у кожному будинку

Рецепт салату Таратута/Фото: скріншот
Пропонуємо познайомитися з традиційною українською кухнею та приготувати страву, яку за старих часів готували наші предки. Ділимося рецептом салату Таратута.
Попри свою незвичайну назву, салат Таратута дуже простий і швидкий у приготуванні, адже в його основі два головні інгредієнти: буряк та квашені огірки. Салат готується без майонезу та є досить корисним. За старих часів цю страву готували жителі Житомирщини.
Рецепт салату Таратута: основні інгредієнти
- буряк — 3 шт;
- квашені огірки — 2 шт;
- цибуля — 1 шт;
- сіль, перець — за смаком;
- олія — для заправки.
Спосіб приготування салату Таратута:
- Запечені або варені буряки наріжте кубиками.
- Наріжте кубиками квашені огірки, а цибулю — півкільцями.
- Змішайте всі інгредієнти, додайте сіль, перець та олію.
Якщо ви не хочете, щоб буряк не пофарбував решту інгредієнтів, змішайте його на самому початку приготування з олією.
Раніше ми розповідали, що можна приготувати із "вчорашнього" пюре. Зберігайте собі цей рецепт, адже багато в кого пюре залишається на наступний день, а розігріте воно уже зовсім не смачне.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!