Ідеально для всієї родини: готуємо куряче рагу з картоплею
В страву можна додати зелений горошок, гриби чи кабачки

Рецепт курячого рагу з картоплею/Фото: Pixabay
Куряче рагу з картоплею можна приготувати у будь-яку пору року. Ця страва ідеально підійде для сімейної вечері.
Куряче рагу з картоплею: інгредієнти
- Куряча грудка — 500 г
- Картопля — 400 г
- Морква — 1 шт
- Стебло селери — 1 шт
- Ріпчаста цибуля — 1/2 шт
- Овочевий бульйон — 500 мл
- Соняшникова олія — 40 мл
- Біле вино — 1/2 склянки
- Сіль, перець — за смаком
Як приготувати куряче рагу з картоплею
- Наріжте курячу грудку невеликими шматочками та покладіть у миску. Додайте перець та перемішайте.
- Очистіть картоплю та наріжте шматочками однакового розміру.
- Очистіть моркву та цибулю й наріжте їх із селерою. Обсмажте все у великій сковорідці.
- Додайте курку й тримайте на вогні ще 10 хвилин, постійно перемішуючи.
- Додайте 1/2 склянки білого вина. Коли воно випарується додайте картоплю та готуйте 5 хвилин.
- Залийте страву 500 мл овочевого бульйону та продовжуйте готувати під кришкою 30 хвилин. Перемішуйте рагу час від часу. У кінці приготування зніміть кришку та додайте чебрець. Смачна та ситна страва готова. Смачного!
Раніше ми писали рецепт неймовірно смачної качки, яка фарширована гречкою та яблуками.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні