Смаженина з капусти по-мисливськи: рецепт апетитної української страви
Цією ситною стравою, яка дуже легко готується, можна насолоджуватись як восени так і взимку

Просто й ситно: рецепт традиційної смаженини з капусти по-мисливськи/Скриншот з відео
Традиційна українська смаженина з капустою по-мисливськи надзвичайно легко готується, але це ніяк не применшує її насиченого смаку та апетитного аромату. Ділимось рецептом страви, яка стане незамінною на столі восени та взимку.
Інгредієнти
- Квашена капуста – 800 г
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Масло вершкове – 60 г
- Томатна паста – 40 г
- Борошно пшеничне – 20 г
- Мисливські ковбаски – 150 г
- Чорнослив без кісточки – 4 шт.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Цукор – за смаком
Спосіб приготування
- Розігрійте половину масла у великій сковороді й покладіть у неї капусту. Тушкуйте капусту 20 хвилин, але через 15 хвилин додайте у сковорідку борошно, лавровий лист та перець й добре перемішайте.
- Почистіть й наріжте цибулю та моркву. Цибулю ріжте дрібно, а моркву можна натерти на крупній терці. Окремо підсмажте овочі до золотистості цибулі на маслі, яке залишилось. Додайте до них вкінці томатну пасту й 50 мілілітрів води.
- Додайте до капусти засмажку з морквою, подрібнений чорнослив та нарізані мисливські ковбаски. Також додайте сіль, перець та цукор й тушкуйте ще 5 хвилин. Видаліть лавровий лист й страву можна подавати до столу.
Раніше ми писали рецепт неймовірно смачної качки, фаршированої гречкою та яблуками.
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні