Десерт із трьох інгредієнтів: простий рецепт Наполеона
"Лінивий" Наполеон вийде не гіршим за класичну страву

Рецепт "ледачого" Наполеона/Фото: скріншот
Мабуть, немає нікого, хто не любив би торт "Наполеон". Окрім класичного рецепта існує безліч варіацій, як приготувати його набагато швидше і за менших зусиль. Ділимося рецептом "ледачого" Наполеона, який готується дуже швидко та просто.
Рецепт "ледачого" Наполеона: інгредієнти
- Листкове бездрожжеве тісто – 500 гр;
- Згущене молоко – 1 банк;
- Вершкове масло (щонайменше 82% жирності) – 250 грн.
Спосіб приготування "ледачого" Наполеону:
- Для крему збити м'яке масло, додати згущене молоко і відправити в холодильник поки готується тісто. За бажанням можна додати ванільний цукор.
- Злегка розкатати пласти тіста в одному напрямку, обрізати краї, нарізати на квадрати або прямокутники.
- Розкласти тісто на змащене олією деко і відправити в духовці, розігрітій до 190 градусів на 20-25 хвилин.
- Щоб "Наполеон" не був сухуватим, готові квадратики тіста розкрити до середини і нанести всередину крем, а також змастити кремом зовні і з усіх боків.
- Обрізані краї тіста покришити і посипати на змащене кремом тістечко. Якщо крихти не вистачає, то можна кришити і один прямокутний шматок повністю.
- Готові шматочки "Наполеона" можна прикрасити ягодами, фруктами та посипати цукровою пудрою.
Раніше ми ділилися рецептом яблучного фріттера. Ця неймовірно смачна і проста страва стане вашим улюбленим сніданком.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні