ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Десерт із трьох інгредієнтів: простий рецепт Наполеона

Рецепти 11:58 - 11 грудня 2022

"Лінивий" Наполеон вийде не гіршим за класичну страву

Рецепт "ледачого" Наполеона/Фото: скріншот

Рецепт "ледачого" Наполеона/Фото: скріншот

Мабуть, немає нікого, хто не любив би торт "Наполеон". Окрім класичного рецепта існує безліч варіацій, як приготувати його набагато швидше і за менших зусиль. Ділимося рецептом "ледачого" Наполеона, який готується дуже швидко та просто.

Рецепт "ледачого" Наполеона: інгредієнти

  • Листкове бездрожжеве тісто – 500 гр;
  • Згущене молоко – 1 банк;
  • Вершкове масло (щонайменше 82% жирності) – 250 грн.

Спосіб приготування "ледачого" Наполеону:

  1. Для крему збити м'яке масло, додати згущене молоко і відправити в холодильник поки готується тісто. За бажанням можна додати ванільний цукор.
  2. Злегка розкатати пласти тіста в одному напрямку, обрізати краї, нарізати на квадрати або прямокутники.
  3. Розкласти тісто на змащене олією деко і відправити в духовці, розігрітій до 190 градусів на 20-25 хвилин.
  4. Щоб "Наполеон" не був сухуватим, готові квадратики тіста розкрити до середини і нанести всередину крем, а також змастити кремом зовні і з усіх боків.
  5. Обрізані краї тіста покришити і посипати на змащене кремом тістечко. Якщо крихти не вистачає, то можна кришити і один прямокутний шматок повністю.
  6. Готові шматочки "Наполеона" можна прикрасити ягодами, фруктами та посипати цукровою пудрою.

Раніше ми ділилися рецептом яблучного фріттера. Ця неймовірно смачна і проста страва стане вашим улюбленим сніданком.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин