Улюблена страва Котляревського: рецепт солодкої яєчні по-німецьки
Незвичну яєчню часто подавали в будинку відомого українського поета

Рецепт яєчні по-німецьки, яку любив Котляревський / Фото: Колаж МЕТА
Якщо вам набридли звичайні страви з яєць, рекомендуємо спробувати унікальний рецепт яєчні по-німецьки, яку подавали в будинку видатного українського письменника Івана Котляревського.
По суті, ця страва являє собою звичайний омлет, але з незвичними інгредієнтами, адже для її приготування вам знадобляться цукор і кориця.
Інгредієнти
- Яйце куряче - 4 шт
- Молоко - 100 мл
- Цукор-пісок - 2 ст.л
- Кориця - на кінчику ножа
Рецепт яєчні по-німецьки
- Яйця розбийте в глибокій мисці і збийте злегка віночком або виделкою до повного змішування білків з жовтками.
- Додайте цукор і притрусіть корицею. Знову перемішайте, щоб маса вийшла однорідною.
- Змастіть сковороду вершковим маслом і розігрійте її на середньому вогні. Вилийте яєчну масу і готуйте на маленькому вогні.
А якщо ви полюбляєте ситніші рецепти для всієї родини, тоді пропонуємо приготувати ароматний пиріг із м'ясом. Раніше ми покроково пояснювали всі секрети цієї страви.
Джерело:
tsn.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні