З цим прекрасним соусом до вареників ви забудете про сметану назавжди
Готується соус дуже легко, але традиційна страва розкривається з ним абсолютно по-новому

З цим прекрасним соусом до вареників ви забудете про сметану назавжди/Фото: Vicky Wasik
Вареники є улюбленою стравою багатьох українців, і часто ми до неї доволі консервативні. Зварили, посипали шкварочками чи полили маслом й з'їли зі сметаною. При цьому є купа варіацій начинок вареників й соусів чи мачанок для них, але сметану ніщо не може витіснити з верхівки списку доповнень до нашої улюбленої справи. З цим рецептом простого соусу до вареників усе може змінитися.
Деталі
Найкраще для цього соусу пасуватимуть злегка підсмажені вареники, що додасть їм ідеальної хрумкості. Також соус максимально розкриється, якщо використовувати начинку з м'ясом, але й з іншими начинками (окрім солодких) він також працюватиме відмінно.
Інгредієнти
- 60 мілілітрів соєвого соусу або тамарі
- 3 столові ложки рисового чорного оцту
- 2 чайні ложки соусу чилі з часником
- пів чайної ложки кунжутної олії
- 1 середня молода цибуля, тонко нарізана (за бажанням)
Готується це все діло елементарно – просто усе змішайте у маленькій мисці й насолоджуйтеся заново відкритим смаком улюблених вареничків.
Також рекомендуємо приготувати французькі тости з паски.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!