Глазур для паски: не липне, не кришиться, готується за лічені хвилини!
Спробуйте цей простий рецепт, і ви отримаєте ідеальну глазур для вашої паски!

Глазур для паски: не липне, не кришиться, готується за лічені хвилини / Фото: freepik
Ця глазур – справжня знахідка для тих, хто цінує швидкість, простоту та бездоганний результат. Вона не липне, не кришиться, швидко застигає та чудово тримає форму.
Інгредієнти
- Желатин - 5 г
- Вода - 25 мл + 25 мл
- Цукрова пудра - 130 г
- Лимонна кислота - щіпка
- Посипка - за бажанням
Приготування
- Желатин замочити у 25 мл холодної води на 5-7 хвилин.
- В сотейнику змішати цукрову пудру, лимонну кислоту і 25 мл води.
- Довести суміш до кипіння і варити 30 секунд.
- Перелити сироп в чашу для збивання, додати набухлий желатин, перемішати до розчинення желатину.
- Збивати міксером на високій швидкості до побіління та пишності (глазур не повинна стікати з лопатки).
- Нанести глазур на паски і залишити при кімнатній температурі на 1,5-3 години до застигання.
- За бажанням прикрасити посипкою.
Поради
- Кількість глазурі розраховано на 2 середні паски, для пишної "шапки" вистачить на 1 паску.
- Залишки глазурі можна використати для квітів у молдах (змастити мольд олією, викласти глазур, дати застигнути).
- Для більш насиченого смаку можна додати до глазурі ванільний цукор або інші ароматизатори.
Ця глазур - це справжнє задоволення! Спробуйте її приготувати, і вона стане вашою улюбленою!
З таким соусом можна поліпшити смак не тільки пасти, адже він чудово підходить і до м'ясних страв.
Джерело:
VIKA KOROLIVSKA
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні