ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Глазур для паски: не липне, не кришиться, готується за лічені хвилини!

Рецепти 09:58 - 14 квітня 2025

Спробуйте цей простий рецепт, і ви отримаєте ідеальну глазур для вашої паски!

Глазур для паски: не липне, не кришиться, готується за лічені хвилини!

Глазур для паски: не липне, не кришиться, готується за лічені хвилини / Фото: freepik

Ця глазур – справжня знахідка для тих, хто цінує швидкість, простоту та бездоганний результат. Вона не липне, не кришиться, швидко застигає та чудово тримає форму.

Інгредієнти

  • Желатин - 5 г
  • Вода - 25 мл + 25 мл
  • Цукрова пудра - 130 г
  • Лимонна кислота - щіпка
  • Посипка - за бажанням

Приготування

  1. Желатин замочити у 25 мл холодної води на 5-7 хвилин.
  2. В сотейнику змішати цукрову пудру, лимонну кислоту і 25 мл води.
  3. Довести суміш до кипіння і варити 30 секунд.
  4. Перелити сироп в чашу для збивання, додати набухлий желатин, перемішати до розчинення желатину.
  5. Збивати міксером на високій швидкості до побіління та пишності (глазур не повинна стікати з лопатки).
  6. Нанести глазур на паски і залишити при кімнатній температурі на 1,5-3 години до застигання.
  7. За бажанням прикрасити посипкою.

Поради

  • Кількість глазурі розраховано на 2 середні паски, для пишної "шапки" вистачить на 1 паску.
  • Залишки глазурі можна використати для квітів у молдах (змастити мольд олією, викласти глазур, дати застигнути).
  • Для більш насиченого смаку можна додати до глазурі ванільний цукор або інші ароматизатори.

Ця глазур - це справжнє задоволення! Спробуйте її приготувати, і вона стане вашою улюбленою!

З таким соусом можна поліпшити смак не тільки пасти, адже він чудово підходить і до м'ясних страв.

Джерело: VIKA KOROLIVSKA

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин