Класичний яєчний салат до святкового столу: ця страва вразить гостей
Приготуйте універсальну страву до Великоднього столу

Рецепт яєчного салату/Фото: pexels
Настав час подумати, чим ви будете вражати своїх гостей на Великдень. Окрім традиційної паски, потрібно подбати й про інші страви. Класичний яєчний салат чудово доповнить будь-яку трапезу. Дізнайтеся, як його приготувати.
Інгредієнти
- яйця курячі - 6 шт.
- майонез - 1 ст. л.
- діжонська гірчиця - 1 ч. л.
- сіль - 1/2 ч. л.
- перець чорний мелений - 1/2 ч. л.
Спосіб приготування
- Відваріть яйця, охолодіть і почистьте їх, розріжте кожне яйце навпіл.
- Перебийте яйця до бажаної текстури або подрібніть ножем.
- Змішайте майонез, гірчицю, сіль та перець у невеликій мисці. Додайте нарізані яйця в майонезну суміш і перемішайте. Подавати потрібно разом з овочами або на листках капусти.
Раніше ми писали рецепт салату з картоплею. Особливість цього салату в тому, що він містить величезну кількість вітамінів і мінералів, що у весняний час буде дуже доречним.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні