Простий рецепт ідеальної глазурі для паски: не липне і не кришиться
Найкраще доповнення до смачної паски

Простий рецепт ідеальної глазурі для паски/Фото: скрін
Просте, на перший погляд, приготування глазурі до пасок для багатьох перетворюється у суцільні муки, коли вона не засихає, тріскається чи липне до рук. Хороший рецепт допоможе уникнути всіх труднощів під час приготування та оформлення паски.
Інгредієнти:
- желатин — 5 г;
- вода — 20 г;
- цукор — 170 г;
- вода — 35 г;
- лимонний сік — 1 ч.л
Спершу потрібно висипати у тарілку желатин та залити водою (20 г). Все добре перемішуємо та даємо набухнути кілька хвилин.
Далі візьміть каструлю та насипте цукру. Сюди ж додаємо воду (35 г) та лимонний сік.
Ставимо сотейник на середній вогонь і доводимо до кипіння, не забувайте помішувати сироп, поки цукор не розчиниться.
Коли сироп трохи охолоне (має залишатися гарячим, але не киплячим) додавайте желатин.
Далі збивайте масу міксером на високих обертах. Глазур має побіліти та стати густішою.
Покрийте масою свої пасочки та насолоджуйтеся ідеальною глазурʼю. Смачного!
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!