ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Шедевр болгарської кухні: як приготувати холодних томатний суп топениця

Рецепти 15:10 - 29 червня 2023

Ця страва ідеально підходить для спекотних літніх днів

Як приготувати холодний болгарський томатний суп/Фото: Getty images

Як приготувати холодний болгарський томатний суп/Фото: Getty images

Болгарський холодний суп топениця — одна з класичних літніх страв. Воно неймовірно корисне і при цьому не потребує великої кількості різних інгредієнтів.

Складові

  • Томати – 450 г;
  • Цибуля-порей - 2 невеликі стебла;
  • Кріп - 1 пучок;
  • Оливкова олія – 4 ст. л.;
  • Сіль, перець – до смаку;
  • Бринза – до смаку.

Як приготувати

  1. Знімаємо шкірку з томатів. Нарізаємо кубиками, кладемо в блендер.
  2. Додаємо цибулю, кріп, олію, сіль, перець, доводимо до однорідного стану і ставимо на 3-4 години в холодильник.
  3. Суп треба подавати, посипавши натертою бринзою.

Раніше ми публікували рецепт простої закуски з сиром і помідорами. Створити подібний кулінарний шедевр можна всього за 5 хвилин.

Джерело: Smak.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин