Шедевр болгарської кухні: як приготувати холодних томатний суп топениця
Ця страва ідеально підходить для спекотних літніх днів

Як приготувати холодний болгарський томатний суп/Фото: Getty images
Болгарський холодний суп топениця — одна з класичних літніх страв. Воно неймовірно корисне і при цьому не потребує великої кількості різних інгредієнтів.
Складові
- Томати – 450 г;
- Цибуля-порей - 2 невеликі стебла;
- Кріп - 1 пучок;
- Оливкова олія – 4 ст. л.;
- Сіль, перець – до смаку;
- Бринза – до смаку.
Як приготувати
- Знімаємо шкірку з томатів. Нарізаємо кубиками, кладемо в блендер.
- Додаємо цибулю, кріп, олію, сіль, перець, доводимо до однорідного стану і ставимо на 3-4 години в холодильник.
- Суп треба подавати, посипавши натертою бринзою.
Раніше ми публікували рецепт простої закуски з сиром і помідорами. Створити подібний кулінарний шедевр можна всього за 5 хвилин.
Джерело:
Smak.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні