Той самий рецепт м'ясних котлет, який ви довго шукали
Такі соковиті й апетитні котлетки ви ще точно не готували

Як приготувати м'ясні котлети, від яких усі будуть шаленіти / Фото: timolina/Freepik
Багато досвідчених господинь на зубок знають рецепт м'ясних котлет, які зведуть з розуму любителів ситних і ароматних страв. Але мало хто знає, що приготувати домашні котлети можна ще смачнішими, потрібно лише дотримуватися деяких нехитрих секретів.
Деталі
Ваші котлетки не прилипнуть до поверхні сковорідки й збережуть пружну форму, якщо ви добре вимісите їх перед початком смаження та відіб'єте.
Інгредієнти для котлет
- Фарш свинячий — 600 г;
- Цибуля ріпчаста — 1 шт;
- Яйце куряче — 1 шт;
- Батон — 2 скибочки;
- Часник — 2 зубчики;
- Перець, сіль — за смаком;
- Панірувальні сухарі;
- Олія рослинна.
Рецепт м'ясних котлет по-домашньому
- Пропустіть м'ясо через м'ясорубку. Туди ж відправте часник і цибулю.
- Кілька шматочків батона без скоринок покладіть у воду, а потім відіжміть зайву рідину і змішайте з м'ясом і яйцем. Посоліть і поперчіть на свій розсуд.
- Формуйте котлетки в змащених олією руках і обвалюйте їх у паніровці.
- Перед смаженням добре прогрійте пательню і готуйте кожну котлету з обох боків до появи апетитної скоринки золотистого відтінку. Смачного!
Також пропонуємо спробувати страву, яка не зашкодить фігурі — котлети з цибулі та манки.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні