ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Секретний рецепт риби на сковороді: так готують у ресторанах

Рецепти 10:30 - 22 липня 2023

Для приготування потрібен лише один інгредієнт, який змінить ваше уявлення про страву назавжди

Як приготувати рибу на сковороді, щоб вийшло краще, ніж у ресторані / Фото: Freepik

Як приготувати рибу на сковороді, щоб вийшло краще, ніж у ресторані / Фото: Freepik

Багато хто, напевно, стикався з ситуаціями, коли риба не хотіла відлипати від поверхні та в підсумку пригорала. Сьогодні ми розповімо про унікальний кулінарний прийом кухарів дорогих ресторанів і опублікуємо секретний рецепт риби на сковороді.

Деталі

Завдяки йому ви раз і назавжди забудете про підгоріле рибне філе, а рівень його прожарювання завжди буде ідеальним і рівномірним. Брати можна будь-яку рибу, хоча саме морська містить менше кісток, тому готувати її набагато легше.

Усе що вам знадобиться — бородинський хліб і позитивний настрій. Щойно ви освоїте цей прийом, ви більше не захочете повертатися до приготування риби в клярі.

Інгредієнти

  • Судак - 300 г;
  • Хліб - 100 г;
  • Масло вершкове — на смак.

Рецепт риби на сковороді

  1. Філе судака ріжте середніми шматками й шкірку кожного занурте у воду.
  2. Наріжте хліб якомога тонше.
  3. Далі шматочки судака покладіть на хліб.
  4. Сковорідку добре прогрійте та змастіть вершковим маслом.
  5. Обсмажуйте рибу до середньої готовності, після чого перевертайте на інший бік і доводьте до фінішу.

Рекомендуємо подавати її з гарніром. Раніше ми розповідали, як приготувати запечену картоплю з сиром.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин