Секретний рецепт риби на сковороді: так готують у ресторанах
Для приготування потрібен лише один інгредієнт, який змінить ваше уявлення про страву назавжди

Як приготувати рибу на сковороді, щоб вийшло краще, ніж у ресторані / Фото: Freepik
Багато хто, напевно, стикався з ситуаціями, коли риба не хотіла відлипати від поверхні та в підсумку пригорала. Сьогодні ми розповімо про унікальний кулінарний прийом кухарів дорогих ресторанів і опублікуємо секретний рецепт риби на сковороді.
Деталі
Завдяки йому ви раз і назавжди забудете про підгоріле рибне філе, а рівень його прожарювання завжди буде ідеальним і рівномірним. Брати можна будь-яку рибу, хоча саме морська містить менше кісток, тому готувати її набагато легше.
Усе що вам знадобиться — бородинський хліб і позитивний настрій. Щойно ви освоїте цей прийом, ви більше не захочете повертатися до приготування риби в клярі.
Інгредієнти
- Судак - 300 г;
- Хліб - 100 г;
- Масло вершкове — на смак.
Рецепт риби на сковороді
- Філе судака ріжте середніми шматками й шкірку кожного занурте у воду.
- Наріжте хліб якомога тонше.
- Далі шматочки судака покладіть на хліб.
- Сковорідку добре прогрійте та змастіть вершковим маслом.
- Обсмажуйте рибу до середньої готовності, після чого перевертайте на інший бік і доводьте до фінішу.
Рекомендуємо подавати її з гарніром. Раніше ми розповідали, як приготувати запечену картоплю з сиром.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!