Вогняна закуска з томатів: швидкий рецепт оригінального соусу
Цю страву оцінять всі, хто полюбляє їжу з вогником

Томатний соус / Фото: freepik
Для всіх поціновувачів аджики і гострих томатних соусів пропонуємо рецепт заправки з помідорів. Її перевагою є простота приготування.
Деталі
Для приготування томатної заправки знадобляться наступні інгредієнти:
- помідори 1 кг
- болгарський перець червоний 2 шт.;
- перець гострий стручковий 1 шт.;
- часник 5 зубчиків;
- яблучний оцет 30 г;
- оливкова олія - 30 г;
- цукор - 1 ст. л.;
- сіль - 1 ч. л.;
- зелень свіжа (петрушка, кінза, кріп)
Як приготувати томатну заправку?
- Все починається з миття овочів і зелені. Також потрібно прибрати плодоніжки і насіння з перцю.
- Далі потрібно покласти в блендер порізаний перець (солодкий і гострий), часник, цукор, сіль, зелень і оцет. Все потрібно подрібнити до однорідної маси.
- Помідори потрібно порізати на кружельця. В банку або в пластикову коробку викладають шар помідорів, поливають сумішшю перців і так повторюють поки не закінчаться шматки томатів. Зверху все потрібно полити олією.
- Закуску потрібно прибрати в холодильник на добу, щоб томати просочились гостротою перців і дали власний сік.
Нагадаємо про рецепт маринованих помідорів нашвидкуруч.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні