Рецепт запечених відбивних на сирно-картопляній подушці
Ніжна страва ресторанного рівня

Рецепт запечених відбивних / Фото: Pixabay
Відбивні, приготовані звичним способом, так чи інакше вважаються популярною та смачною стравою, однак навіть її можна вдосконалити. Наприклад, запекти у духовці, щоб відбивні були кориснішими, та додати подушку з сиру та картоплі, щоб перетворити їх на самостійну, повноцінну та смачну страву.
Вам знадобиться:
- кілограм картоплі
- кілограм курячого філе
- 200 г сиру
- 2 помідори
- 2 столових ложки сметани
- сіль та приправа для курки на смак
Спосіб приготування:
- Наріжте шматочками помідор, а сир дрібно натріть. Картоплю наріжте брусочками.
- Промийте та просушіть філе курки, після покладіть його двома половинками догори й відбийте.
- Додайте до м'яса сіль та приправу.
- Додайте сметану та перемішайте, дайте постояти пів години.
- Картоплю змішайте з частиною сиру та сметаною. Перекладіть суміш на деко та примніть. Викладіть зверху філе.
- Посипте залишками сиру, а зверху викладіть помідор. Наприкінці додайте трохи води, щоб картопля пропеклася.
- Випікайте до готовності у духовці, розігрітій до 180 градусів.
Нещодавно ми ділилися рецептом крем-супу з грибами.
Джерело:
novosti24
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні