Вечеря з м’ятої картоплі та запеченої форелі
Поживна, смачна та небанальна

Фото з https://www.flickr.com/
Інколи на вечерю хочеться чогось гарячого. Запечена картопля з рибою буде хорошим варіантом.
Що треба
- Картопля
- Рибка
- Лимонний сік
- Кріп
- Вершкове масло
- Оливкова олія
- Спеції/сіль
Приготування
Відваріть картоплю і викладіть на лист. Протовчіть кожну картоплину склянкою так, як показано на відео. Посоліть та додайте ті спеції, які любите. Полийте оливковою олією за смаком та відправте в духовку, розігріту до 220 °. Час приготування — 20-25 хвилин.
Рибу посоліть, змастіть та залийте соусом з вершкового масла, кропу, кількох крапель соку лимона. Випікайте 20-25 хвилин у духовці, розігрітій до 180 ° духовці.
Раніше ми писали, як приготувати булочки, які не потрібно випікати в духовці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!