М‘ясні кульки з сиром, приготовані у вершково-томатному соусі
Страва вийде смачна та дуже соковита

Фото з https://unsplash.com/
М’ясні кульки, наповнені сиром та приготовані у соусі, можна додавати до будь-якого гарніру або вживати як самостійну гарячу страву.
Що треба
- Фарш з індички — 500 грамів
- Яйце — 1 штука
- Панірувальні сухарі — 40 грамів
- Сир ( моцарела) — 120 грамів
- Сіль та спеції
Для соусу
- Томатна паста — 140 грамів
- Вершки — 200 мл
Приготування
Додайте до фаршу сіль, спеції, панірувальні сухарі, яйце та добре вимішайте. Сформуйте кульки, у процесі додаючи в кожну шматочок сиру.
Обсмажте кульки з двох боків. Їх колір має стати золотистим. Додайте соус з вершків та томатної пасти. Дайте страві закипіти. Накрийте кришкою та залиште на маленькому вогні на 5 хвилин.
Страва готова до вживання. Смачного!
Раніше ми писали про те, як готувати курячі рулетики з грибами та моцарелою.
Джерело:
ТГ-канал Душевні рецепти
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні