Літня овочева закуска з баклажанами та перцем – соковито і легко
Мінімум продуктів, але максимум смаку

Літня овочева закуска з баклажанами та перцем – соковито і легко / Фото: pixels
Ця страва стане ідеальною закускою або гарніром у спекотні дні. Баклажани, обсмажені до золотистості, солодкий перець і пікантна заправка – це просте поєднання з неймовірним смаком!
Інгредієнти:
- 2 баклажани
- 1-2 солодких перці
- 3 ст. л оливкової олії
- 2 ст. л соєвого соусу
- 1-2 ст. л яблучного оцту
- 0,5 ч. л меду
- 1-2 зубчики часнику
- третина ч. л чорного перцю
- 0,5 ч. л червоної паприки
- 4-5 гілок петрушки/кіноа
Спосіб приготування:
- Баклажани ріжемо на шматочки. Посипаємо сіллю та залишаємо на 10 хвилин.
- Зливаємо воду, що виділилась під час приготування. Баклажани обсмажуємо на олії до золотистої скоринки.
- На тій ж пательні смажимо перець на середньому вогні до моменту, поки він стане трохи м'яким.
- Для заправки з'єднуємо олію, соєвий соус, оцет, мед, часник, чорний перець, червону паприку та петрушку.
- З'єднуємо баклажани, перець та заправку. Залишаємо на 10 хвилин щоб овочі просочилися на увібрали смак. Смачного!
Також читайте: Від грядки до банки: як зберегти літній смак маринованих огірків?
Джерело:
Instagram: tastystories.feed
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні